Fri fragt

Butikken leverer alle hverdage via PostNord eller GLS, og vi bestræber os på at alle ordrer er ekspederet i løbet af 1-3 hverdage. Bemærk venligst, at ikke elektroniske nødsignaler, flydepontoner, akkumulatorer, redningsflåder, varer med en vægt på mere end 20kg samt varer med en længde på mere end 190cm. ikke kan sendes med vore normale transportører hvorfor disse vil blive behæftet med et fragttillæg udover den beregnede fragt. Dette sker naturligvis kun efter nærmere aftale og inden ekspeditionen af dit køb.

Normal fragt af varer i Danmark der ikke er omfattet af ovenstående udgør kr. 49,-

Er dit køb på mere end kr. 999,- og varerne ikke omfattet af ovenstående beskrivelse, så betaler vi fragten.

 

Genbrugskasse

 

Vi pakker og sender med omtanke og sund fornuft

Når du modtager dine varer, tænker du måske at vi må have haft emballagemangel og derfor må have fundet det første og bedste emballage i butikken at pakke dine varer ind i.

Men der er en mening med det hele.

For når vi modtager varer fra vores leverandører, så gemmer vi altid en stor del af emballeringen.

Vi syntes nemlig at det er lidt skørt at ofre regnskov og lignende på ny emballage.

Det betyder at det ikke er altid vi har en kasse "på lager" som smyger sig perfekt om netop din vare, eller en emballage som understøtter din vares oprindelige designprincipper og farvelayout.

Men der hvor vi måske halter på design og æstetik, går vi til gengæld aldrig på kompromis med dine varers sikkerhed, så din vare vil altid være forsvarligt pakket.

Det syntes vi giver bedst mening.

For os, for dig og for vores natur.

For os er det ikke en ny måde at tænke på.

Det er en helt naturlig måde for os at tænke på.

Faktisk så naturlig at vi aldrig har købt så meget som én eneste papkasse.

Vi tror nok at man i dag vil kalde det noget i stil med noget "grøn tankegang" eller noget med noget "cirkulært" men for os er det bare sund fornuft.